L’Hospital Plató tindrà 24 llits més per atendre urgències després d’un pacte amb el Clínic

L’Hospital Plató de Barcelona tindrà més llits per reforçar Urgències gràcies a un acord al què ha arribat amb l’Hospital Clínic. Així, el centre de Sant Gervasi disposarà de 24 llits per “milorar el procés assistencial i optimitzar el drenatge de les urgències”, que aniran a càrrec del Servei de Medicina Interna del Clínic, segons han explicat els dos centres en un comunicat conjunt.

El projecte neix de la necessitat d’atendre pacients de l’Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra (AISBE), que són susceptibles de ser ingressats i que fins ara estaven destinats únicament a l’Hospital Clínic. D’aquesta manera es reforça una de les línies de treball del Pla Nacional d’Urgències de Catalunya (PLANUC), que busca la millor atenció d’aquest tipus de servei sanitari al territori català.

Tal com recull Europa Press, la iniciativa s’enquadra en l’aliança entre tots dos hospitals i en el context del Pla Nacional d’Urgències de Catalunya (Planuc) i forma part del contracte d’activitat entre els centres assistencials i el Servei Català de la Salut (CatSalut).

Nou comentari

Més notícies

L’Hospital Clínic tracta 200 noves infeccions de VIH cada any

Els professionals sanitaris relacionen la combinació de drogues i sexe amb els nous contagis

L’Hospital Clínic i el Vall d’Hebron, entre els cinc millors hospitals públics de l’Estat

El centre Teknon i l'Hospital Quirón de Barcelona ocupen la cinquena i la desena posició del rànquing dels hospitals privats

Detenen un menor tutelat per violar dones a la rodalia de l’Hospital Vall d’Hebron

El jove aprofitava les visites al centre hospitalari per cometre les agressions sexuals