JxCat creu que la preocupació ciutadana per la inseguretat constata un “fracàs” de Colau

Junts per Catalunya atribueix l’increment de la preocupació entre els barcelonins per la inseguretat o l’accés a l’habitatge a un “fracàs” en la gestió del govern d’Ada Colau.

[r:1]

Des del grup municipal remarquen que la inseguretat no era considerat el principal problema pels barcelonins des dels darrers anys del mandat de l’alcalde Jordi Hereu, el 2010 i el 2011. La regidora Elsa Artadi creu que l’Enquesta de Serveis Municipals 2019 pot servir de “balanç” del darrer mandat de Colau -les dades de l’enquesta es van recopilar entre el gener i l’abril.

En aquest sentit, parla de “fracàs” en els dos “grans àmbits” en què l’alcaldessa va fixar les seves prioritats: “l’habitatge pel seu perfil previ d’activista, i la seguretat quan va decidir que ella directament seria la responsable directa i regidora de Seguretat i Prevenció”.

En una línia similar s’ha expressat prèviament el grup d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona. Esquerra ha lamentat que l’enquesta no reculli dades més actualitzades sobre inseguretat o accés a l’habitatge i ha recordat que en el Baròmetre Semestral fet públic al juny la inseguretat era el principal problema per al 27,4% dels barcelonins i l’habitatge arribava al 14%, per damunt de les dades que recull el document publicat aquest dimecres.

“De l’enquesta queda clar que era un govern de bones intencions però amb poques solucions efectives”, ha dit sobre Colau.

Nou comentari

Més notícies

La inseguretat i l’habitatge tornen a centrar les preocupacions dels barcelonins

L’enquesta que fa cada any l’Ajuntament estrena una ‘app’ perquè la ciutadania pugui analitzar l’evolució de la ciutat

ERC reclama a Colau que doni “solucions” a la preocupació per la inseguretat

Els republicans consideren que la valoració ciutadana demostra les "poques solucions efectives" ofertes durant el passat mandat