Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les dues joies modernistes de Barcelona que podràs visitar per 19 euros
  • CA

El Palau de la Música i el Recinte Modernista de Sant Pau han unit les seves forces per celebrar conjuntament que fa 25 anys que la UNESCO els va declarar Patrimoni Mundial. Concretament, donen als barcelonins i els turistes la possibilitat de visitar aquests dos espais emblemàtics de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner per 19 euros. Aquesta iniciativa serà una realitat a partir del pròxim 1 de desembre i també durant tot el 2023, ja que és l’any en el qual es commemora la mort del pare d’aquests dos equipaments.

Per poder gaudir dels Palau de la Música i del Recinte Modernista de Sant Pau pel preu de 19 euros, però, cal ser ràpid i comprar les entrades abans del 6 de gener. En cas de fer-ho més tard es podran visitar els dos espais per 24 euros. L’objectiu d’aquesta acció és que més persones de les que poden habitualment visitin aquestes joies del modernisme català.

Des del Palau es dedicarà un concert a l’arquitecte

Els dos equipaments també faran celebracions per separat. Per una part, el Palau dedicarà a Domènech el concert de la Missa Solemnis de Beethoven el 21 de desembre amb l’Orchestre des Champs Élysées i el Collegium Vocale Gent. Es tracta d’una obra que l’Orfeó ja va interpretar en aquest mateix espai el 1927.

D’altra banda, el Recinte Modernista de Sant Pau ha organitzat una exposició de fotos sobre els primers treballs de restauració i recuperació de l’Hospital, que retraten com la seva singularitat va captivar a tanta gent a finals dels anys setanta. L’exposició es podrà veure entre l’1 de desembre de 2022 i el 26 de març de 2023 i estarà integrada en el recorregut de la visita del Recinte Modernista.

Pel que fa a l’arquitecte, a més, s’han organitzat diverses activitats que tenen l’objectiu de donar a conèixer a Barcelona i el món el treball de Domènech. Entre altres, va establir les bases del Modernisme a Catalunya i va ser un referent per diversos arquitectes, com el pare de la Sagrada Família, Antoni Gaudí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa