Interior destinarà 320 mossos a Barcelona en els pròxims mesos

Ho ha anunciat el conseller, Miquel Buch, el dia abans de la Junta de Seguretat Local de demà

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha anunciat que destinaran 320 mossos a la ciutat de Barcelona en els pròxims mesos en una roda de premsa aquest dijous al matí, el dia abans de la Junta de Seguretat Local que se celebra aquest divendres.

Buch presentarà aquesta xifra a Ada Colau, a la qual també proposarà un pla estratègic de diverses conselleries i àrees de l’Ajuntament, a més d’altres institucions. L’anunci es fa el mateix dia que se sap que les dades de delinqüència del segon trimestre confirmen que s’ha arribat a miitjans del 2019 amb un increment del 31% dels robatoris violents, que pugen molt més que els furts, com ha avançat avui el TOT Barcelona.

[r:1]

El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, ha celebrat l’arribada de nous agents dels Mossos d’Esquadra a Barcelona. “Una bona notícia per encarar amb garanties la junta de seguretat de demà i la nova etapa que iniciem”, ha dit en una piulada al seu compte de Twitter

Actualment a Barcelona hi ha assignats 2.380 mossos, 137 mossos en pràctiques i altres agents dels serveis centrals depenent de les necessitats, segons han detallat fonts d’Interior a l’ACN.

Més informació

Nou comentari