Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’intendent major Pedro Velázquez és el nou cap de la Guàrdia Urbana
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona té un nou cap. L’intendent major Pedro Velázquez serà el nou màxim comandament de la policia local, segons ha anunciat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat. Assumeix el càrrec en substitució de l’intendent major Evelio Vázquez. L’alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, i el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, presidiran l’acte de nomenament aquesta tarda.

El nou cap de la policia barcelonina té 52 anys i és llicenciat en Dret i va ingressar al cos al 1990. Ha exercit com a intendent de les Unitats Territorials de Sant Martí i l’Eixample i també ha estat professor de l’Institut de Seguretat Pública en Gestió de Serveis, Gestió de Persones i Preavaluació i postavaluació competencial. Actualment exerceix la docència a l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) UAB Barcelona a l’assignatura Direcció de Seguretat, tal com ha detallat el consistori. 

[r:1]

L’intendent major Velázquez ha estat distingit amb quatre medalles d’honor al mèrit de la Guàrdia Urbana, una creu al mèrit policial amb distintiu blau per part de la Policia Nacional, una medallza de bronze amb distintiu blau al mèrit policial dels Mossos d’Esquadra, una encomienda de la orden del mérito civil del ministeri d’Assumptes Exteriors, una creu amb distintiu blau de l’ordre del mèrit de la Guàrdia Civil i la medalla de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Més notícies
Colau canvia les oposicions de la Guàrdia Urbana per evitar el conflicte amb els Mossos
Notícia: Colau canvia les oposicions de la Guàrdia Urbana per evitar el conflicte amb els Mossos
Comparteix
Després de les queixes dels sindicats dels dos cossos, l'alcaldessa ha decidit retardar un dia les proves d'accés

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa