L’incendi de Collserola hauria estat provocat

Quatre dotacions dels Bombers de Barcelona han treballat durant la nit revisant el perímetre

Un grup de persones que estaven jugant a pàdel a Valldaura Esports han vist l’inici de l’incendi. Jordi, que és qui ha donat l’avís a les 18:21 hores i ha parlat amb els Agents Rurals, ha explicat a l’ACN que han vist una flamarada potent de foc que de seguida ha passat a l’altra banda del carrer. Carlos, que també estava jugant a pàdel, ha explicat a l’ACN que tal i com ha explicat als Mossos, el foc havia estat provocat perquè l’incendi ha començat justament després d’haver passat per aquell lloc un home sospitós d’uns 65 anys amb el cabell blanc, bigoti i una camisa de color blau cel. Veïns d’un bar proper a la zona han afegit que en les darreres dues setmanes hi ha hagut almenys dos petits incendis provocats a la mateixa zona.

Quatre dotacions dels Bombers de Barcelona han treballat durant la nit revisant el perímetre del foc forestal del Parc de Collserola i rematant alguns punts calents a l’interior, segons ha informat el cos d’emergències. El foc es va donar per estabilitzat i va entrar en fase de control cap a quarts d’onze d’aquest dimarts. Els Bombers de Barcelona continuen fent tasques durant el matí per poder extingir completament el foc, que hauria estat provocat. D’altra banda, els Bombers de la Generalitat van retirar les seves dotacions a la mitjanit. L’incendi es va originar cap a dos quarts de set d’aquest dimarts i ha cremat unes 10 hectàrees.

Comentaris

    Serra de Sant Ferm 09/06/2021 10:40 am
    En aquesta zona, cada any hi provoquen incendis, tret de l'any passat. S'hauria de vigilar més aquesta zona del municipi de Barcelona.
      Això només ho pot fer algú que no estima el seu país, Catalunya! 09/06/2021 3:17 pm
      Com ara el Gonzalo Facha Segurata, el Luisnomelavo, i el que es creu doctorat, el puto StrangeLacoste...

Nou comentari