Identifiquen l’autor de l’apunyalament mortal del Port Olímpic i l’altre implicat en el cas

Els Mossos d'Esquadra han identificat el responsable de la mort d'una jove de 26 anys

L’autor de l’apunyalament mortal i l’altre lladre que l’acompanyava durant l’atac han estat identificats. Segons els Mossos d’Esquadra, que han comunicat oficialment que estan identificats, es tracta de dos nois de nacionalitat espanyola i majors d’edat.

[r:1]

És excepcional, gairebé inèdit, que els Mossos d’Esquadra comuniquin que tenen identificats els sospitosos d’un homicidi, ja que normalment consideren que difondre aquestes dades perjudica la investigació. De fet, sovint els portaveus oficials ni tan sols ho confirmen quan hi ha alguna filtració periodística, com ha passat avui –ho ha avançat la Cadena SER. El TOT Barcelona ho ha confirmat uns minuts després per una font coneixedora de la investigació però no pels portaveus oficials. A dos quarts de tres de la tarda, però, el cos ha fet un comunicat oficial en què concreta fins i tot la nacionalitat dels sospitosos: una decisió que podria obeir a la voluntat d’evitar que hi hagi especulacions a les xarxes sobre si es tracta de joves estrangers menors d’edat.  

La policia catalana penjarà al sistema policial una ordre de detenció de l’autor de l’apunyalament i del lladre que va col·laborar amb ell, segons ha pogut saber aquest diari. El responsable de la mort i el seu col·laborador haurien fugit o s’haurien amagat i no estan localitzables, però els Mossos els busquen. 

La seva detenció estaria més propera gràcies a les imatges de la càmera seguretat del local, difoses per El Periódico.

Ahir a la tarda unes 200 persones es van concentrar a la plaça Vella de Vendrell per homenatjar la Sara, la víctima de l’apunyalament. La noia de 26 anys vivia a la ciutat tarragonina i familiars i amics li van dedicar un homenatge emotiu

Més informació

Comentaris

  Km 06/09/2019 11:31 am
  Pro no diuen qui va serUn mena marroquí ?Un Colòmbia ,un argeli ?
  Pere IV 06/09/2019 12:40 pm
  Roben i maten la gent que els acull i, a més, se'n riuen. Però jo els trauría les ganes de riure de per vida . L'assassí, convicte i confés, aniría a treballs forçats i moriría a la presó; el còmplice, 20 anys de treballs forçats. I com a la Xina, (que alguna cosa en té de bó), deixaría la possibilitat de reducció de la pena (no pas del perdó total), condicionada únicament a la intercessió dels familiars de la víctima. I això perquè, malgrat que la mereixin, sòc contrari a
  Ramonet 06/09/2019 12:47 pm
  Esperem que aquesta escoria social es podreixi a la presó.

Nou comentari