VÍDEO | “I will survive!”: l’oci nocturn torna als carrers en defensa del sector

Treballadors de la nit es manifesten després que s'hagi tornat a ajornar la represa de l'activitat

Una manifestació convocada per a aquesta tarda ha recorregut el centre de Barcelona en defensa del sector de l’oci nocturn. Després de mesos amb l’activitat de les discoteques aturat per la situació de pandèmia, treballadors de la nit s’han trobat a la plaça Universitat a les 16.30 hores per recórrer alguns carrers de la capital catalana. Entre proclames i crits en favor del sector, els manifestants han reproduït diverses cançons, entre elles I will survive de Gloria Gaynor.

La mobilització ha anat acompanyada de petards i alguns dels assistents s’han disfressat com si estiguessin en una representació. La manifestació ha obligat la Guàrdia Urbana de Barcelona ha tallar momentàniament el trànsit a diverses vies, entre elles la Gran Via. La convocatòria de la protesta ha estat difosa a través de Twitter.

Després d’un pacte per reobrir les discoteques i permetre que obrissin fins a les 3 de la matinada, el departament de Salut va fer marxa enrere i va decidir, finalment, ajornar la represa de l’activitat. Aquesta rectificació ha fet que el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, hagi admès “algun error” en la gestió de la reobertura de discoteques.

Més informació

Nou comentari