Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’homòfoba del metro diu que va insultar les lesbianes perquè els seus petons “feien lleig”
  • CA

L’homòfoba del metro que va dir “maricona” i “a sobre catalana” a una noia que estava amb la seva nòvia ha justificat les seves paraules en un vídeo en què ha afirmat que els petons de la parella “feien lleig”. En una resposta enviada a La Vanguardia, la dona ha assegurat que “simplement” va demanar que tinguessin respecte: “Per a aquestes coses te’n vas a un hotel”.

[r:1]

Sobre haver dit “maricona” a la víctima, Carla Guillén, ha argumentat que li diu “maricón” al seu germà amb afecte i a totes les persones LGTBI que coneix perquè “amb prou feines” se’n recorda de la paraula “lesbiana”. També ha defensat que no és racista, malgrat haver dit “a sobre catalana” a Guillén, segons es pot veure al vídeo compartit per la víctima. “Però és em vaig enchufar d’una manera…”, ha justificat la dona.

La dona s’ha queixat que no va ser per un petó que va increpar les noies, sinó perquè eren “massa” petons. “No sóc homòfoba, però em fa fàstic ja sigui home-home, dona-dona o dona-home”, ha indicat amb referència als petons. 

També ha reconegut que es va “passar”, per després queixar-se que “no es pot dir res”. 

Més notícies
“Maricona” i “a sobre catalana”: agressió homòfoba al metro de Barcelona
Notícia: “Maricona” i “a sobre catalana”: agressió homòfoba al metro de Barcelona
Comparteix
Una dona va increpar una parella de lesbianes per donar-se un petó

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa