Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home destrossa una part de les fonts de Montjuïc i uns vianants el confronten
  • CA

Un home va començar a destrossar els murs adjacents a les fonts de Montjuïc i no va parar fins que uns vianants s’hi van enfrontar. En concret, l’individu “estava causant danys a la balustrada de la barana” que forma part del conjunt de les fonts, catalogades com a patrimoni històric municipal de Barcelona, destaca la Guàrdia Urbana en un breu comunicat a les xarxes. Després, llançava les restes de pedra esmicolada a l’interior de la font.

Els fets es van produir dimarts passat a dos quarts de set de la tarda, a l’altura de la cruïlla entre l’avinguda Maria Cristina i l’avinguda de Rius i Taulet. En veure l’acció, “diversos ciutadans” van cridar l’atenció de l’home que carregava contra l’estructura de la barana. La seva resposta no va ser cordial i la situació va anar escalant. Davant d’això, els mateixos vianants que l’havien advertit van passar a retenir-lo.

També es va trucar a la policia. Mentre esperaven l’arribada dels agents, l’home va quedar envoltat d’aquests vianants indignats. I la situació no va anar a menys quan la Guàrdia Urbana va arribar a lloc. El responsable de les destrosses “va mostrar resistència” quan se li va demanar que s’identifiqués, apunten fonts municipals a aquest diari. Tot seguit, va intentar deixar enrere la policia i la resta de presents amb una fugida fracassada.

Finalment, i després de comprovar també les destrosses que havia causat l’individu, els agents que s’hi van desplaçar van arrestar l’home per dos delictes: danys i resistència a l’autoritat. Des de la policia barcelonina avui s’ha explicat el cas i s’ha agraït “la col·laboració ciutadana”.

Es reclama més col·laboració ciutadana

D’altra banda, en un cas recent es reclama col·laboració ciutadana també per trobar un fugitiu. Es tracta del possible homicidi que es va cometre la nit de dilluns en un hotel de l’avinguda Paral·lel, on es va trobar mort un nen de dos anys. El pare de la criatura va fugir del lloc saltant una tanca i no se l’ha trobat des de llavors. Per tot plegat, ahir els Mossos d’Esquadra van difondre la seva imatge i nom per si la ciutadania té alguna pista sobre la seva situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa