Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’historial de la discoteca Brisas: baralles, canvi de nom i neguit veïnal

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un jove quan sortia aquesta matinada de la discoteca Brisas del Caribe del barri del Paral·lel. Segons apunten les primeres informacions, tot sembla que es tracta d’una agressió que ha acabat sent mortal. Al lloc dels fets, de fet, encara queden restes d’aquest incident, entre les quals hi ha taques de sang i petits trossos de vidre que no s’han pogut netejar encara. Aquest fet, però, no és aïllat, segons expliquen fonts municipals al TOT Barcelona. Tot plegat, provoca neguit i esgotament entre els veïns de la zona.

L’escena del crim d’aquesta matinada / TOT BARCELONA

L’Ajuntament vol tancar la discoteca

El districte de Sants-Monjuic fa temps que persegueix els “diversos incompliments en l’àmbit del règim d’activitats per part de la discoteca Brises”, segons apunten les fonts consultades per aquest diari. Concretament, se n’ha derivat processos sancionadors, tot i que el districte “no té competències per tancar-la per raons de seguretat”.

En tot cas, el local nocturn entra dins del Pla especial de millora urbana que va aprovar el plenari de l’Ajuntament el gener d’aquest any. Segons el consistori, aquest pla “implicarà l’enderroc immediat” de la discoteca i, en el seu lloc, “es construirà una residència d’estudiants”. Tot i això, el recinte afectat ha presentat al·legacions a aquesta reurbanització que, això sí, han estat rebutjades recentment per la Comissió de Govern.

Rentat de cara

El recinte ha canviat de nom en busca d’un rentat d’imatge de dubtoses garanties. Tot plegat, després que l’any 2016, una baralla al final de la nit acabés amb la mort d’un jove de República Dominicana de 28 anys per arma de foc. Aquest fet va destapar un neguit general entre els veïns de la zona i els joves de la discoteca, que no donaven crèdit a què una persona hagués entrat al local amb una arma de foc real dins del local, llavors anomenat Koko Premium.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa