Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La història de la Manuela, la veïna desnonada mentre esperava un pis d’emergència
  • CA

La Manuela va demanar un pis a la Mesa d’emergència el 21 de gener d’aquest any i el tindrà al llarg del mes de desembre. Aquesta veïna del carrer Obradors del barri Gòtic, a Ciutat Vella, ha estat desnonada avui malgrat els intents de l’Ajuntament de Barcelona d’aturar l’execució. El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ho va anunciar a través de Twitter, abans d’avisar que avui seria el desnonament. 

[r:1]

El llançament finalment ha sortit endavant i la Manuela ha estat desnonada. Ara haurà d’esperar dues setmanes abans d’entrar al pis d’emergència assignat pel consistori. La veïna va saber ahir a la tarda que havia estat acceptada en un pis d’emergència, segons el col·lectiu Resistim al Gòtic, però la jutgessa va decidir mantenir el desnonament sense esperar 15 dies perquè la Manuela marxés. Ara, serà reallotjada de forma temporal fins que pugui entrar al nou pis. 

Resistim al Gòtic ha denunciat que el carrer Obradors s’ha llevat “militaritzat” per executar el desnonament. “Ens quedem amb un regust agredolç”, ha lamentat el col·lectiu, que celebra haver aconseguit un pis per a la Manuela però deplora que sobre ella ha caigut “tot el pes de la violència judicial, institucional i policial”. 

Més notícies
Carrer Obradors, on viu la veïna que s'intentarà desnonar malgrat tenir pis assignat / Google Street View
El govern Colau denuncia el desnonament d’una veïna amb un pis municipal assignat
Notícia: El govern Colau denuncia el desnonament d’una veïna amb un pis municipal assignat
Comparteix
El regidor de Ciutat Vella publica la carta amb la què el consistori demana la suspensió al tribunal i titlla d'"abús" les ordres judicials amb data oberta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa