Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana responsabilitza un agent de la mort d’un motorista

El passat 26 de gener un home va patir un accident de trànsit en el qual es va veure involucrat un vehicle de la Guàrdia Urbana. Quatre dies després del sinistre, el 30 de gener, l’home, que es deia Víctor Gabriel Salvo, va morir. Aquest divendres una investigació del cos de policia barceloní al respecte ha conclòs que l’agent va ser responsable de l’accident. Aquesta informació l’ha avançat El Periódico i l’ha confirmat el TOT Barcelona a partir de fonts municipals. Tanmateix, El Periódico ha detallat que a l’informe de la Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat (UIPA) de la Urbana consta que el motorista va caure a terra per un “gir indegut” realitzat per l’agent.

La tragèdia es va produir el 26 de gener abans de les 6 hores. L’escenari va ser l’encreuament entre la Travessera de Dalt i el carrer de Verdi, al districte de Gràcia. Salvo tornava de treballar i es dirigia amb moto cap a casa seva. Se’l va traslladar a l’Hospital de Sant Pau, on va morir per diferents lesions que tenia al crani i als pulmons. Tanmateix, tenia costelles i vèrtebres trencades.

Les sospites de la família de la víctima

Per part seva, la filla de Salvo va voler fer alguna cosa al respecte. Va fer una crida a través de les xarxes socials per tal de localitzar testimonis de l’accident que havia patit el seu pare. La raó? Creia que des de la Guàrdia Urbana s’estava amagant informació. “Ens diuen que ningú va veure res i que no hi ha testimonis, ja que és una hora que la gent va a treballar i les fleques comencen a obrir. Ens sembla molt estrany que ningú ho veiés“, va dir fa uns dies la família, que llavors tampoc havia pogut tenir accés al testimoni del policia que conduïa el vehicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa