La Guàrdia Urbana difon una nova foto del ciclista fugat després d’atropellar un nen petit

La policia barcelonina torna a demanar l'ajuda de qualsevol persona que presenciés l'atropellament a Diagonal, davant del Parc de Pedralbes

La Guàrdia Urbana ha difós una nova imatge del ciclista que el passat dissabte va atropellar un nen petit i la seva àvia i després va fugir a l’avinguda Diagonal 643, davant del Parc de Pedralbes. La policia local ha tornat a demanar ajuda per identificar el presumpte autor de l’atropellament i ha facilitat els números de telèfon 092 i 112 perquè qualsevol persona que tingui informació la pugui compartir.

L’home va fugir després d’atropellar les dues víctimes: una dona i el seu net, un nen petit que portava a coll, quan acabava de baixar d’un autobús, i estava ficant-lo al cotxet. El ciclista va passar a tota velocitat i va tirar a terra àvia i net, que va patir un traumatisme cranial, va informar l’ACN.

El nen es troba en estat greu, tot i que està estable i es recupera favorablement, i l’àvia té ferides lleus. La policia local ja havia demanat ajuda als ciutadans a través de Twitter, tot i que disposa d’imatges obtingudes de les càmeres del tramvia.

 

Més informació

Nou comentari