Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un taxista denuncia un atropellament i fuga d’un conductor de VTC
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’atropellament que ha patit el taxista Joan Martínez Salgado a la Terminal 2 de l’Aeroport del Prat, possiblement per un conductor d’un vehicle VTC que després ha fugit. Les imatges de les càmeres de seguretat de l’aeroport corroboren que l’atropellaent s’ha produït, informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Els taxistes han difòs el vídeo del ferit atès pels companys i una tesimoni juts després dels fets. Se’l veu a terra amb un trau al cap.

Segons la versió de la víctima al Tot Barcelona, s’havien apropat ell i quatre companys més al cotxe amb llicència VTC per aturar-lo, ja que han iniciat una vaga per bloquejar la circulació des del Prat i fins al centre Barcelona, i el xofer d’Uber ha reaccionat atropellant-lo. Això li hauria provocat una ferida al cap.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que han acompanyat un home amb un trau al cap i que el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha atès, tanmateix l’home s’ha negat a ser traslladat a un ambulatori, expliquen fonts policials. Fonts del SEM confirmen que la víctima de mitjana edat tenia una ferida amb necessitat de sutura però que ha demanat l’alta voluntària. El mateix Joan Martínez explica que no ha volgut ser traslladat en ambulància perquè el seu taxi s’hauria quedat a l’aeroport i ha preferit apropar-s’hi pel seu compte quan s’ha recuperat lleugerament. Quan ha visitat un ambulatori del Prat de Llobregat, li han posat sis punts de sutura i set de superficials al cap, explica.

Tot i que inicialment no ha volgut presentar denúncia, el taxista ha avançat al TOT Barcelona que ho denunciaria més tard a la comissaria de Mossos d’Esquadra del Prat de Llobregat. “M’ha envestit, he posat la mà al capó com a les pel·lícules i he caigut pel costat del cotxe”, narrava la presumpta víctima. La resta de companys que eren amb ell no han pogut veure la matrícula del cotxe d’Uber perquè ha sortit “escopetejat” i ells s’han centrat en ajudar l’atropellat, continua Martínez. Detallen, però, que era un cotxe de la marca Sköda i que el conductor era jove.

Martínez havia estat condemnat a pagar 120 euros de multa recentment per haver colpejat amb les mans el vidre d’un un cotxe de Cabify i haver insultat el conductor, que va enregistrar amb el seu mòbil l’agressió verbal.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: josep a gener 18, 2019 | 18:26
    josep gener 18, 2019 | 18:26
    segur que el conductor d'uber temia ser agredit per una turba incontrolada de taxistes salvatges atiats pel cap de porc "tito àlvarez" i ha fugit cames-ajudeu-me. jo hagues fet el mateix, passant quatre o cinc vegades per sobre del taxista per assegurar-me de que ja no em podia tornar a atacar mai mès. delinqüents sindicats monopolistes. no teniu futur. viviu al segle 20.
  2. Icona del comentari de: XX a gener 19, 2019 | 14:13
    XX gener 19, 2019 | 14:13
    Una mica de la seva pròpia medicina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa