Gràcia tindrà controladors als carrers guarnits “simbòlicament” per evitar aglomeracions

L’objectiu a Gràcia durant els dies de festa major és que no hi hagi aglomeracions enlloc. Per això, a més de potenciar el contingut virtual i insistir en què aquest any no s’ha de trepitjar la Vila de Gràcia per curiosejar, el govern municipal disposarà controladors d’accés als carrers que han guarnit de manera “simbòlica” el sostre. Així, l’Ajuntament intenta assegurar que es compleixin les recomanacions sanitàries davant el risc que els veïns –i els visitants que no facin cas a la recomanació principal de no desplaçar-s’hi– s’acumulin en algun punt.

Tal com ha refermat el govern, la fundació i els mateixos veïns que preparen els guarniments, la idea és que la decoració mínima que es presentarà sigui un homenatge pel veïnat del barri. Que quan passegin puguin recordar que, tot i la situació extraordinària d’una pandèmia mundial, entre el 15 i el 21 d’agost se celebren les festes de la Vila de Gràcia. De fet, aquest diari va explicar fa dos dies les diferents propostes que les comissions dels carrers han preparat.

El control que s’hi establirà serà coordinat pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, ha informat Eloi Badia. A més, ha recordat que l’aplicació oficial de les festes permetrà a tots els ciutadans gaudir dels guarniments d’enguany sense apropar-se a Gràcia, segons recull Europa Press.

Nou comentari