Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un gos policia enxampa un home que portava marihuana en una motxilla
  • CA

Aquest dijous un home va ser detingut a l’estació de França, segons ha informat la Guàrdia Urbana a través de Twitter. No el van detenir policies corrents, sinó que va ser en Jerry, un gos policia de la Guàrdia Urbana que es va assabentar que portava una gran quantitat de marihuana en una motxilla. Va ser llavors quan va alertar als seus companys i el van detenir per un delicte de salut pública.

Un altre gos policia del qual es va parlar fa poc temps és l’Unkas, que va morir el passat setembre. L’Unkas era part de la Unitat Canina dels Mossos d’Esquadra, estava especialitzat en la detecció d’explosius i va treballar amb els agents durant l’atemptat del 17A. Abans de morir, el gos ja feia cinc anys que s’havia jubilat. “L’Unkas, gos de la Unitat Canina que es va jubilar fa cinc anys, ens ha deixat. Estava especialitzat en la recerca d’explosius i, entre altres serveis, va participar en l’atemptat de Barcelona. Descansa en pau”, van dir els Mossos d’Esquadra el dia que van anunciar la seva mort.

Una dona ha trobat una pistola i 3 quilos de cocaïna a casa

Més enllà dels gossos policia, aquesta mateixa setmana, concretament el 8 de novembre, s’ha produït un altre succés atípic. Tal com expliquen fonts dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona, una dona va llogar a un noi una habitació del seu pis de l’Eixample i, més tard, va trobar sense voler tres quilos de cocaïna i una pistola. Va ser llavors quan la dona va trucar al 112, que va derivar l’alerta als Mossos.

En arribar a l’immoble, els agents van confirmar que el que havia explicat la dona era veritat. Però no només hi havia una pistola i tres quilos de cocaïna, també van trobar carregadors i diverses bales a la motxilla. Els Mossos van detenir el noi i, després, es va decretar que ingressés a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa