Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El gerent cessat del Vall d’Hebron espera que es mantingui el model “pioner”
  • CA

El gerent sortint de l’Hospital Vall d’Hebron, Vicenç Martínez, espera que el centre mantingui el model “pioner” de gestió i els projectes que s’han iniciat aquests últims anys. Martínez ha assegurat que si la nova gerència respecta el canvi iniciat, els professionals del centre respondran: “Confio molt en ells” per mantenir el bon funcionament de l’hospital, ha dit.

“Ser pioner sempre té un cost”, ha explicat aquest dimarts en una trobada amb agències d’informació en el que ha estat el seu últim acte públic. El cessament es farà oficial a finals de setmana, segons l’Institut Català de la Salut (ICS). Martínez ha assegurat que no ha rebut cap oferta de feina, però que la seva vocació és el servei públic. Tampoc ha volgut valorar els motius del seu cessament.

Balanç positiu

Sobre el balanç de la seva gerència, s’ha mostrat “satisfet” i confia que els encerts serveixin per compensar els errors. Una de les grans fites de l’hospital ha estat posar en marxa una unitat de teràpia amb cèl·lules del sistema immunològic Car-T, que s’ha inaugurat aquest mateix dimarts i que ja intenten replicar a Suècia, Holanda i França. També ha reclamat una reforma de les urgències de l’hospital perquè “no hi cap la gent” ni tampoc els professionals.

Segons La Vanguadia, 43 dels 48 caps de servei del Vall d’Hebron han demanat explicacions a la consellera de Salut, Alba Vergés, sobre el cessament de Martínez, que ha passat tota la seva vida professional al centre. L’encara gerent va ser estudiant, resident, adjunt, cap de secció, cap de servei i gerent del centre.

Més notícies
El robatori es va produir a prop de Diagonal Mar / Wikimedia/Zarateman
Una alt càrrec de Corea del Sud està en estat molt greu després d’un robatori a Diagonal Mar
Notícia: Una alt càrrec de Corea del Sud està en estat molt greu després d’un robatori a Diagonal Mar
Comparteix
La dona ha sigut operada d’urgència aquesta nit després de caure i li van robar la bossa de mà amb una estrebada a Sant Martí
El Síndic denuncia mancances en la detecció del maltractament del nadó mort al Vall d’Hebron
Notícia: El Síndic denuncia mancances en la detecció del maltractament del nadó mort al Vall d’Hebron
Comparteix
Ribó alerta que també van fallar els protocols i la coordinació amb el Govern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa