Una furgoneta atropella un vaguista a la Meridiana del 21-F

La víctima ha hagut de ser evacuada en ambulància | Una noia també ha estat atesa per un cop a la mà

Els talls de trànsit de piquets i CDR aquest matí per la vaga del 21-F han tingut un incident destacat a l’avinguda Meridiana. Els manifestats n’havien barrat la calçada en tots dos sentits, amb tanques i algun pot de fum. A quarts de deu, a l’encreuament amb els carrers Aragó i Rogent (Clot-Camp de l’Arpa), un manifestant ha estat atropellat per una furgoneta que intentava saltar-se el tall.

Inicialment l’home atropellat, de mitjana edat, ha pogut sortir de la calçada a peu amb ajuda d’altres manifestants i policies. No obstant, poc després s’ha desplomat a la vorera i ha hagut de ser evacuat en ambulància. Una noia també ha estat atesa pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per un cop a la mà, però no revesteix gravetat.

Manifestant de la vaga del 21-F, atropellat a la Gran Via / Adrià Lizanda

El manifestant de la vaga del 21-F, atropellat a la Gran Via / Adrià Lizanda

El conductor de la furgoneta ha estat increpat pels manifestants, com es pot veure en el vídeo. Posteriorment el conductor ha argumentat que els manifestants s’havien tirat a sobre del seu cotxe. “No he vist l’home, i quan m’he assabentat que estava sota el cotxe he parat”, ha declarat al TOT Barcelona. “És el tercer piquet que esquivo avui perquè intento anar a treballar”, es queixava. 

Poc després la mobilització s’ha bifurcat i una part dels manifestants s’ha encaminat cap a la rambla Guipúscoa –avançant pel boulevard central i tallant el trànsit al seu pas– mentre que d’altres han girat per Aragó en direcció al centre. Una persona ha estat identificada a Aragó amb Dos de Maig.

Els manifestants de la vaga del 21-F que han tallat la Gran Via al carrer Llacuna, tallant la rambla Guipúscoa. Hi ha el diputat de la CUP Carles Riera / A.L.

Els manifestants de la vaga del 21-F que han tallat la Gran Via al carrer Llacuna, tallant la rambla Guipúscoa. Hi ha el diputat de la CUP Carles Riera / A.L.

Furgonetes i agents dels Mossos d'Esquadra a Aragó amb Dos de Maig, on s'ha identificat un manifestant / Adrià Lizanda

Furgonetes i agents dels Mossos d’Esquadra a Aragó amb Dos de Maig, on s’ha identificat un manifestant / Adrià Lizanda

 

Més informació

Nou comentari