Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fridays For Future contradiu la xifra de manifestants de la Guàrdia Urbana i Colau hi fa ‘like’

Un gran salt numèric separa les dues versions dels manifestants que hi havia ahir a la mobilització per l’emergència climàtica a Barcelona. Com acostuma a passar, l’entitat convocant, en aquest cas Fridays For Future, eleva el nombre de persones que s’hi van concentrar molt per sobre de la xifra que va aportar la Guàrdia Urbana. En aquest cas, la dada de la plataforma ecologista multiplica per cinc la de la policia barcelonina. “Aquest matí hem calculat el número bastant-nos en ràtios i imatges aèries”, han fet públic a Twitter, i el resultat ha estat de 100.450 persones. Un total molt més elevat que les 20.000 que es van informar ahir oficialment. Tanmateix, aquesta aportació de Fridays for Future, que contradiu la xifra de la policia barcelonina, ha rebut el like de l’alcaldessa Ada Colau. 

L’alcaldessa ha mantingut de mateixa acció de remarcar que “li agraden” els quatre missatges que ha afegit Fridays For Future a la piulada inicial. En ells, s’agraeix la participació multitudinària i la col·laboració activa de 300 associacions. Així, tot i que es pot interpretar que Colau pretén donar el suport als comentaris de l’entitat defensora del medi ambient, a la pràctica també ha donat un petit suport a un missatge que treu validesa a la xifra comunicada per la institució que ella mateixa governa. 

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Garrotxí a setembre 28, 2019 | 17:49
    Garrotxí setembre 28, 2019 | 17:49
    Colau, Colaueta...! On eres quan la teva G.U. va dir que el dia 11 erem 600.000 ? Ja et va semblar bé, no? I ara resulta que , segons el teu like, s’han descomptat d’un 500%.!

Nou comentari

Comparteix