Fort dispositiu policial a Sants per una manifestació contra un desallotjament a Gràcia

Unes 150 persones s’han manfestat aquest vespre per donar suport als desallotjats de la casa Ka la Kastanya, a Gràcia. Una desena de dotacions d’antiavalots de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat fins a Sants. El dispositiu dels Mossos arriba un dia després que al barri gracienc es veiessin breus escenes de tensió que van acabar amb dues detencions. Avui, a més, durant el matí, hi ha hagut una càrrega dels antiavalots de la policia catalana després d’un intent de desallotjament a Sants.

De fet, el succés d’aquest migdia ha aixecat les crítiques de polítics i activistes i ha tingut lloc a pocs metres d’on es preveu que comenci la manifestació d’aquest vespre. L’intent de desnonament, finalment anul·lat, ha estat al carrer Olzinelles i l’espai de trobada per a la manifestació és la plaça de Sants, molt a prop de Can Vies.

Abans de començar la manifestació, els agents dels Mossos d’Esquadra han identificat diversos joves que caminaven pel carrer a prop del lloc de la manifestació i els han registrat les motxilles. La marxa s’ha activat a tres quarts de nou i ha recorregut el barri amb càntics de “contra l’especulació, ocupació” i consignes contra la policia catalana. També ha fet acte de presència l’helicòpter policial per seguir la ruta dels activistes, igual que va passar ahir a Gràcia.

Marxa a favor de Ka la Kastanya / D.C.

Marxa a favor de Ka la Kastanya / D.C.

 

Més informació

Nou comentari