Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Fira esgota totes les vacunes sense cita prèvia en 30 minuts
  • CA

El punt de vacunació de Fira de Barcelona ha esgotat en 30 minuts les 750 dosis que tenia preparades per administrar sense cita prèvia aquest diumenge al matí, segons ha avançat betevé. Tot i no generar-se les mateixes cues que en caps de setmana anteriors, molta gent havia anat a la Fira amb la intenció de posar-se la vacuna. L’esgotament de les dosis disponibles ha generat indignació entre les desenes de persones que s’han quedat fora.

Moltes persones s’havien guardat el matí per anar a Fira de Barcelona a vacunar-se i així poder obtenir el passaport Covid, que des de fa 10 dies és obligatori per entrar a bars i restaurants. Després de les cues que s’havien registrat en diferents punts de vacunació –que en algun cas havia acabat en baralles entre els ciutadans que esperaven a rebre una dosi–, el departament de Salut ha recomanat a la ciutadania que agafi cita prèvia encara que no sigui obligatori.

Punts mòbils

Salut ha anunciat que a partir de la setmana vinent recuperarà els punts de vacunació mòbils per ampliar el ventall de llocs on vacunar-se. En col·laboració amb Seat, dilluns s’instal·larà un camió a la zona de la Maquinista que estarà obert de 9.00 a 20.00 i que disposarà de 8.000 dosis diàries que s’administraran amb cita prèvia. Un altre camió es desplaçarà a la zona metropolitana nord i dimarts i dimecres vacunarà a Badalona.

A banda d’aquests punts mòbils, el centre de Fira de Barcelona és l’únic on es vacuna sense cita prèvia. El centre està obert tots els dimarts de 9.00 a 12.00, els dijous de 15.00 a 18.00 i els diumenges de 9.00 a 12.00. En les últimes tres setmanes Salut ha administrat 54.000 vacunes a Barcelona –unes 18.000 primeres dosis i unes 36.000 segones–, més del doble que en les tres setmanes anteriors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa