Fiança de 6.000 euros per la detinguda en la protesta antifeixista contra Vox

La plataforma de suport assegura que ja ha pagat l'import a través de la caixa de resistència | Protesta davant d'Interior pel seu trasllat a Can Brians 1

La manifestant que va ser detinguda i empresonada pels aldarulls durant la concentració antifeixista contra Vox dissabte passat podrà sortir en llibertat dilluns després que la plataforma que li dona suport hagi abonat una fiança de 6.000 euros. Diverses entitats han difós a través de les xarxes socials una crida per fer donatius a la caixa de resistència, d’on finalment ha sortit l’import sol·licitat per la justícia.

La decisió judicial ha transcendit aquest divendres a la tarda, coincidint amb la celebració d’una protesta pel canvi de presó de la jove. Desenes de persones s’han congregat davant la seu d’Interior i han recorregut els carrers de l’entorn. La noia, de 20 anys i veïna de Bellvitge, va ser internada a Wad-Ras i ha traslladada a Can Brians 1, segons les entitats que li donen suport. 

Els representants legals de la noia, Arrels Advocats, han comunicat que el jutjat d’instrucció 16 els ha acceptat el recurs de reforma i ha decretat la llibertat sota fiança i amb càrrecs. Segons va anunciar diumenge el TSJC en un comunicat, l’arrestada té oberta una causa per atemptat a l’autoritat amb instrument perillós.

 

Més informació

Nou comentari