Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ferit greu un home apunyalat a la panxa a Sant Adrià
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen un apunyalament a la Mina, a Sant Adrià del Besòs, segons ha avançat ElCaso i han confirmat al TOT Barcelona fonts de la policia catalana. Un home es va presentar aquest dimarts a la nit al centre d’atenció primària del barri, a la frontera entre Sant Adrià i Barcelona, amb una ganivetada a la panxa.

Els investigadors treballen per esclarir els fets, ja que segons ha explicat la policia a aquest diari encara no consta que la víctima hagi denunciat els fets. En un primer moment, l’home va explicar que l’havien atracat al mig del carrer i que durant la batussa va rebre una punyalada a la panxa, però els Mossos posen en dubte la seva versió.

La versió oficial dels Mossos és que es va produir un apunyalament que s’està investigant, però hi ha sospites que es pot tractar d’una venjança per alguna disputa entre famílies o clans rivals.

Mor tirotejat

La setmana passada un home va ser tirotejat per l’esquena a Sant Adrià i va morir l’endemà després de passar 24 hores a la unitat de crítics de Can Ruti. La víctima era Valentín Moreno, conegut al barri per tenir una llarga llista d’antecedents, entre els quals destaca la mort d’un jove a cops de peu l’any 2000 i pel qual se’l coneixia com l’assassí de la Vila Olímpica. Anys després va tornar a ser condemnat a sis anys de presó per apallissar diversos futbolistes estrangers d’un club rival de lliga regional.

Moreno va rebre dos trets a la nuca després que el pistoler, que anava amb bicicleta, l’abordés per l’esquena. No va tenir temps ni de reaccionar. Ningú va sentir els trets, només els crits d’auxili de la gent que va presenciar l’execució. Coneguts del barri on vivia asseguren que l’home s’havia rehabilitat i havia deixat enrere la vida de violència i crim que l’havia portat diverses vegades a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa