Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Feria de Abril de Catalunya fa 50 anys: horaris, ubicació i novetats

La Feria de Abril arriba a la seva 50a edició. La trobada de folklore andalús més gran que es viu a Barcelona celebra les noces d’or amb un dia més de festa que l’any passat. L’any passat va tornar a fer-se després d’haver-se anul·lat durant els anys més durs de la pandèmia. Les desenes d’entitats culturals i flamenques que l’organitzen, coincidint amb el 50è aniversari, han volgut homenatjar aquells “que es van adonar que no podien tornar a les seves terres” i als que “van buscar el seu espai per viure com si fos casa seva”.

Horaris

La Feria de Abril obrirà del 21 d’abril a l’1 de maig. L’entrada, com cada any, serà gratuïta i oberta a tothom que vulgui anar-hi en un d’aquests horaris.

  • De dilluns a dijous excepte l’1 de maig: de 18:00 h a 00:00 h.
  • Divendres: de 18:00 h a 03:00 h.
  • Dissabte, el 30 d’abril i l’1 de maig: de 10:00 h a 03:30 h.
  • Diumenge excepte el 30 d’abril: de 10:00 h a 00:00 h.

Ubicació

La festa tornarà a ubicar-se al parc del Fòrum, entre Sant Adrià del Besòs i Barcelona. El recinte, de 87.000 metre quadrats, ja va tornar a acollir l’any passat la festa amb tres espais diferents. El Real, on podem trobar un centenar de casetes i diferents parades de menjar; la Plataforma del Zoo Marí, amb més de cent atraccions; i l’Auditori Petit, la zona que uneix totes dues parts.

Novetats destacades

La Feria incorpora un dia més aquest any i obrirà durant onze dies. Aquesta és la principal novetat d’una Feria en què el cartell principal fa referència als 50 anys de vida. En aquest podem veure moltes roses vermelles i una groga, que representa el mig centenar d’anys que porten les entitats andaluses reunint-se per aquestes dates. A més, en moments puntuals, les atraccions no posaran música ni faran sonar les sirenes com una mesura de sensibilització i respecte cap a les persones autistes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tripartit no, gràcies a abril 09, 2023 | 20:56
    Tripartit no, gràcies abril 09, 2023 | 20:56
    Gràcies per la informació, no fos cas que per ignorància anés a passejar per aquells verals...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa