Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Feia molta falta!”: l’alegria de 3 loters que han venut un 5è premi als veïns

En un any insòlit en què la situació econòmica ha portat moltes famílies al límit, tres administracions de loteria de Barcelona poden celebrar que repartiran diners i alegria. “Esperem que sigui per a algú que ho necessita”, resumeix Herbert Prieto, propietari des de fa uns 10 anys de l’administració del número 49 del carrer Villarroel. Ha venut el 86986, el primer cinquè premi que s’ha cantat de la Loteria de Nadal. No sap encara quantes sèries o números li n’han comprat, però celebra que és la primera vegada que reparteix un premi de la Loteria de Nadal. “És un molt bon any per repartir premis”, diu, exultant.

Delfín González porta tota la vida repartint sort al número 435 del carrer de Sants. Primer el seu pare i ara ell, han venut números de loteria als veïns de Sants durant dècades. Aquest matí la seva dona, María Isabel Garcés, responia el telèfon amb alegria després de saber que havien venut el 28674, premiat amb un cinquè premi. Detalla que n’han venut deu sèries, la qual cosa es tradueix en 100 dècims i en 600.000 euros repartits. “Aquest any feia molta falta!”, exclama.

Al número 154 del carrer Girona també hi ha hagut sort. “Hem rebut el premi amb molta alegria, a més ha estat el primer a sortir”, expressa el propietari, Daniel Plazas. Ha venut una sèrie del 86986, que suposa el segon cinquè premi que reparteix des d’aquesta administració. La va comprar al 2013, i és conscient que el fet de vendre un número premiat suposa un augment de vendes de cara a futurs sortejos. A mig matí encara no hi havia anat ningú dels afortunats, però explica que ha venut els números de la sèrie a diverses persones.

Més notícies
Dos dècims d'un cinquè premi de la loteria s'han venut a l'Eixample / SELAE

Tres cinquens premis de la loteria de Nadal cauen a Barcelona

Notícia: Tres cinquens premis de la loteria de Nadal cauen a Barcelona
Comparteix
El sorteig més famós de l'any reparteix milers d'euros
Notícia: Tres cinquens premis de la loteria de Nadal cauen a Barcelona - Mobile
Un nen i una nena de Sant Ildefons mostren boles del sorteig de la loteria de Nadal del 2018 / ACN

Els premis més sonats de la loteria de Nadal a Barcelona

Notícia: Els premis més sonats de la loteria de Nadal a Barcelona
Comparteix
En l’última dècada ha deixat gairebé 200 milions a la capital catalana
Notícia: Els premis més sonats de la loteria de Nadal a Barcelona - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa