Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Eva Arderius, nova directora d’Informatius de ‘betevé’
  • CA

La periodista Eva Arderius serà la pròxima directora d’Informatius de betevé. Segons ha comunicat la mateixa televisió pública barcelonina, l’actual directora i presentadora del programa Bàsics assumirà el càrrec que fins ara ocupava Xavier Muixí. D’aquesta manera, Arderius engega una nova etapa al mitjà que l’ha vist créixer des que tenia 22 anys. Hi ha fet de redactora, reportera, editora i presentadora de diversos programes.

A més, la periodista escriu de manera habitual a El Periódico i recentment ha publicat el llibre Una altra Barcelona, que s’apropa a col·lectius vulnerables que travessen la ciutat a través de deu històries humanes.

En una entrevista amb el TOT Barcelona, Arderius defensava el paper dels mitjans locals a la ciutat, davant el bombardeig d’informació generalista. “A vegades es tracta la premsa local com si fos de segona i cal reivindicar-la. El que passa a una ciutat i el que explica la premsa local, que trepitja la ciutat i parla amb els veïns, és molt important“, apuntava llavors. Ara, ho podrà defensar des d’una nova posició a la televisió pública de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa