Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Escollits 99 joves per decidir les polítiques de joventut de la ciutat
  • CA

Un total de 99 joves de Barcelona han estat escollits per ajudar a definir propostes de polítiques municipals de joventut, ha explicat l’Ajuntament aquest divendres. La primera assemblea deliberativa ciutadana de Barcelona amb participants escollits per sorteig ha començat a treballar aquest divendres: es tracta del Fòrum Jove BCN, on participen 99 joves d’entre 16 i 29 anys que col·laboraran en definir les polítiques municipals de joventut dels propers anys.

A partir de la pregunta ‘Què necessitaries per dur a terme el teu projecte de vida a la ciutat de Barcelona?’, en una primera fase que es farà aquest mes de juliol, els joves hauran d’identificar necessitats i en una segona fase, que tindrà lloc a la tardor, proposaran accions que s’incorporaran a el Pla d’Adolescència i Joventut 2022-2030 i a altres iniciatives de l’Ajuntament. El sorteig per escollir les persones participants s’ha fet seguint criteris de diversitat social i de paritat de gènere per representar fidelment les realitats de la joventut barcelonina, en una iniciativa fruit d’una proposta de el grup municipal d’ERC, treballada amb les regidories de Participació i de Joventut.

La celebració de l’Fòrum Jove BCN sorgeix de la necessitat d’encarar els reptes que els diferents cicles de crisi dels últims anys han generat entre la joventut, en qüestions com l’habitatge, la precarietat laboral o la salut emocional.

Més notícies
El repunt de casos de Covid es localitza en uns quants barris de Barcelona / Jordi Play
El rebrot de Covid-19 s’escampa pel centre de Barcelona
Notícia: El rebrot de Covid-19 s’escampa pel centre de Barcelona
Comparteix
La meitat dels nous casos detectats en els últims 10 dies s'han donat a només tres districtes
Cada vegada més veus demanen accelerar la vacunació / Jordi Play
Els metges demanen al Govern que elimini les franges d’edat per vacunar
Notícia: Els metges demanen al Govern que elimini les franges d’edat per vacunar
Comparteix
El president del COMB reclama fer "tots els esforços possibles" davant l'increment de casos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa