Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tornen a escalar la Torre Glòries sense cap protecció
  • CA

Aquest matí ha tornat a passar. Un home ha escalat la Torre Glòries sense cap mesura de protecció. Al voltant de les vuit del matí ja estava al cim d’aquest edifici, de 125 metres d’altura i un dels més alts de Barcelona.

Tal com expliquen fonts de la Guàrdia Urbana al TOT Barcelona, un cop ha arribat al cim, efectius de la Guàrdia Urbana i dels Bombers de Barcelona l’han ajudat a sortir d’allà fent-lo entrar per una de les finestres de l’edifici. L’objectiu, afegeixen, era evitar que “la persona es fes mal”. Després els agents l’han acompanyat fins al carrer, on els Mossos d’Esquadra l’han identificat. Tal com ha indicat betevé, el cos policial sospita que podria haver-hi un segon escalador que també volia arribar dalt de la torre.

La torre ja ha estat escalada diverses vegades

Aquesta no és la primera vegada que s’escala la Torre Glòries. De fet, el darrer cop que va passar va ser fa menys d’un mes. El passat 1 d’octubre dos homes van escalar-la sense cap mesura de protecció mentre es gravaven. Aquest fet va acabar amb els dos individus multats per incomplir la Llei de seguretat ciutadana. Un altre cas destacable va tenir lloc el passat mes de març, quan dos homes van escalar-la entre les mirades expectants de les persones que circulaven per la zona. Aquella situació va comptar amb un element diferent: els dos individus vestien els colors de la bandera d’Ucraïna. Anaven amb un jersei blau i un pantaló groc per tal de solidaritzar-se amb Ucraïna, ja que en aquell moment feia pocs que Rússia havia començat a envair-la.

L’escalada que va tenir lloc el novembre del 2019 també va ser impactant. En aquella ocasió, dos joves, coneguts per compartir vídeos d’esports de risc a YouTube, també van pujar fins dalt de tot, on es van fer una selfie. Aquesta mena d’aventures poden suposar multes d’entre 100 i 600 euros, segons amb la normativa que estableix que no es poden escalar edificis ni monuments sense autorització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa