Es busca un home per una agressió homòfoba a tres nois a la Zona Franca

L'agressor els ha abordat per increpar-los i ha etzibat un cop de peu a una víctima i un cop de puny a una altra

Els Mossos d’Esquadra busquen un home que aquest divendres, cap a les 7.00 hores, ha proferit insults homòfobs contra tres nois i ha agredit a dos d’ells. Un portaveu del cos ha informat que les víctimes han explicat a una patrulla policial que l’home els ha abordat quan practicava esport al barri de la Zona Franca i, de cop, els ha començat a increpar per la seva condició sexual. A més, a un d’ells li ha etzibat un cop de peu a una cama i a un altre, un cop de puny. A continuació, ha fugit del lloc de l’agressió, al carrer Foc.

Els Mossos estan a l’espera que els afectats presentin denúncia, però ja han obert diligències per localitzar l’agressor. A més, el cos ha informat que traslladarà els fets a la Fiscalia d’Odi i Discriminació.

L’atac homòfob s’uneix a la cadena d’agressions que han succeït a Barcelona i altres ciutats de Catalunya i l’Estat en les últimes setmanes, coronades per l’assassinat d’un noi gai a la Corunya. La Plataforma d’Entitats LGTBIQ+ de Catalunya i el Pride Barcelona han convocat una protesta a la ciutat pel 22 de juliol que pretenen massiva contra l’homofobia.

Concentració a Gràcia

Aquest mateix divendres, un centenar de persones s’ha concentrat a Jardinets de Gràcia per expressar el seu rebuig a les agressions LGTBI-fòbiques, després de la mort de Samuel Luiz a la Corunya la setmana passada.

La concentració, convocada per l’Observatori contra l’Homofòbia amb l’Ajuntament de Barcelona a través del districte de Gràcia, ha acabat amb un minut de silenci dels concentrats.

Més informació

Comentaris

  Passava per allà... 09/07/2021 6:33 pm
  Tres joves de 20 a 22 anys i un que passa per allà, tot sol els agredeix? Siguin homosexuals o no, són gent jove i segurament forta. No se saben defensar, tres contra un? No em dringa bé tot plegat, sincerament. Ara, de cop i volta, tot són agressions a homosexuals. I, a partir d'ara, tota baralla serà homòfoba. Massa difusió i publicitat paranòide a nivell mundial per un col.lectiu que, tot i ser respectable com tots, és una minoria del planeta.
  Anna 09/07/2021 8:32 pm
  Vaya comentario se nota que nunca te han agredido primero no tienes tiempo de reaccionar solo repeler los golpes eso me paso a mi pero yo en cuanto pude le retorci de los pechos y le di patadas hasta en el carnet de identidad eso si acabe con un ojo morado y aranazos y con la vacuna del tétanos por si las moscas .?.......y yo nunca habia pegado a nadie que será lo que les paso a estos chicos
  uno que vive en Tabarnia 10/07/2021 9:59 am
  un home? voleu dir que es un Home?

Nou comentari