Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els equips de neteja recullen 20 tones de residus per la revetlla
  • CA

Els equips de neteja de Barcelona, 310 operaris i 60 vehicles de servei, han recollit 20 tones de residus produïts durant la revetlla de Sant Joan a la ciutat. L’Ajuntament, que havia dut a terme una campanya de sensibilització per animar els barcelonins a separar i reciclar els residus, deixarà durant tot el dia un espai d’uns 100 metres quadrats a la platja Nova Icària amb la brossa recollida per visibilitzar els efectes de l’incivisme a les platges durant la revetlla de Sant Joan.

Unes 60.000 persones han celebrat la revetlla de Sant Joan a les platges de Barcelona. A les 6.30h del matí els serveis de neteja han iniciat les tasques de condicionament i a les 9.10h totes les platges estaven obertes al públic. Els Bombers de Barcelona han realitzat 161 serveis amb un balanç de vuit focs en edificis, un a massa forestal, 44 a la via pública i 70 contenidors cremats. Per la seva banda, la Guàrdia Urbana ha intervingut 2.600 llaunes i ha rebut 756 trucades al 092.

Més notícies
El 112 rep més de 700 trucades a Barcelona per la revetlla de Sant Joan
Notícia: El 112 rep més de 700 trucades a Barcelona per la revetlla de Sant Joan
Comparteix
La majoria han sigut per focs a matolls de la via pública, contenidors incendiats i per molèsties a veïns
Una zona d’aigües al parc Joan Miró per fer oblidar la pèrdua de la ‘platja de l’Eixample’
Notícia: Una zona d’aigües al parc Joan Miró per fer oblidar la pèrdua de la ‘platja de l’Eixample’
Comparteix
El 25 de juny s'estrena un espai lúdic i aquàtic per a nens de 0 a 12 anys, amb entrada molt econòmica i obert tot l'estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa