Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una zona d’aigües al parc Joan Miró per fer oblidar la pèrdua de la ‘platja de l’Eixample’

El Districte de l’Eixample ha habilitat un nou espai lúdic i aquàtic al parc Joan Miró per pal·liar la pèrdua de la popular ‘platja de l’Eixample’, una piscina de poca fondària i una àrea de sorra que s’habilitava cada estiu als jardins de la Torre de les Aigües. Ha hagut de tancar per les queixes per soroll d’una veïna, que va aconseguir demostrar un excés de decibels en aquest interior d’illa del carrer Roger de Llúria. Feia 31 anys que alegrava l’estiu a la mainada i enguany per primer cop no obrirà, en no superar l’últim intent de reduir-ne el soroll l’estiu passat.

La nova zona d’esbarjo per remullar la calor estival s’adreça a infants d’entre 0 i 12 anys i s’estrenarà aquest dimarts 25 de juny. Obrirà els 7 dies de la setmana fins al 6 de setembre, de les 10h del matí fins a les 20h del vespre. Donat que la capacitat màxima és de 120 persones –60 infants amb un acompanyant–, s’ha limitat l’estada al recinte a dues hores per afavorir la rotació.

Nova zona de jocs aquàtics del Parc Joan Miró / Ajuntament de Barcelona

Nova zona de jocs aquàtics del Parc Joan Miró / Ajuntament de Barcelona

Està ubicat a les pistes esportives del parc –al carrer Aragó entre Tarragona i Vilamarí– i té cinc àrees diferenciades: zona d’estada, jocs d’aigua, circuits, lliscadors i racó de brolladors i aspersors. Cada una rep un nom relacionat amb llocs de Catalunya on hi ha aigua, com el llac de Banyoles o el Delta de l’Ebre. Personal fix dinamitzarà l’espai per fer jugar la canalla.

L’accés també serà molt assequible. L’entrada estàndar individual costarà 1,60 euros, mentre que les famílies nombroses i monoparentals pagaran la meitat. Els casals i grups d’infants també tenen tarifa reduïda (1,20 euros) i podran entrar de franc els majors de 65 anys, els nadons de menys d’un any i els titulars de la targeta rosa.

Torre de les Aigües, on s'habilitava la popular 'platja de l'Eixample' / Wikimedia - Jordi Domènech

Torre de les Aigües, on s’habilitava la popular ‘platja de l’Eixample’ / Wikimedia – Jordi Domènech

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Adolfo Cabañero García a juny 22, 2019 | 17:15
    Adolfo Cabañero García juny 22, 2019 | 17:15
    Me interesa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa