Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ensurt per la caiguda de dos arbres per les ventades
  • CA

Les fortes ventades que hi ha a Barcelona han fet caure dos arbres que, afortunadament, no han causat destrosses i els incidents han quedat en dos ensurts. Un dels arbres ha caigut just davant de l’Hospital de Sant Pau i un altre al carrer Balmes amb Pelai. Fonts municipals han explicat que per ara no tenen constància que hagin caigut més arbres, però que al llarg del dia Parcs i Jardins farà un recompte dels incidents.

Arbre caigut al carrer Balmes / Cedida

Aquest dilluns al matí l’Ajuntament de Barcelona i Protecció Civil han activat el Pla Bàsic d’Emergència Municipal donat l’increment de serveis dels Bombers de la ciutat per accidents provocats per fortes ratxes de vent, que fins al migdia havien fet fins a 66 intervencions.

Entre les mesures de precaució preses hi ha la suspensió de les activitats matinals previstes a la ‘Ciutat del Nadal’, de plaça Catalunya, l’escenari estrella de la campanya de Nadal. De moment s’han cancel·lat els passis de les 10h i de les 11:15h. Els de la resta del dia es mantindran o no en funció de com evolucioni la meteorologia. L’Ajuntament també ha tancat la instal·lació ‘La Màgia dels Reis d’Orient’, al Fòrum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa