ENQUESTA | Estàs a favor de prohibir fumar a les platges?

La temporada de platges 2021 a Barcelona té una important novetat: l’Ajuntament prohibirà fumar-hi. Una prova pilot a 4 de les 10 platges del litoral de la ciutat, anunciades aquest dimecres, demanarà als usuaris que no encenguin cap cigarreta a la sorra. La capacitat de multar als fumadors és limitada, perquè només podran ser sancionats aquells que rebin una instrucció directa d’un agent municipal i es negui a complir-la.

Tot i així, suposa un canvi molt destacat per a molts barcelonins. Per conèixer què n’opina la ciutadania, el TOT Barcelona recull valoracions dels seus lectors amb aquesta enquesta interactiva. Clica la resposta que més et representi i a continuació clica “Vote” per enviar el teu vot i veure els resultats acumulats!

Estàs a favor de prohibir fumar a la platja?
Sí, ja era hora!
No, tot són prohibicions!
M’és igual, mai m’ha molestat
Ns/Nc
Created with Poll Maker

Comentaris

  Barceloní. 26/05/2021 3:42 pm
  No hi estic d'acord de cap manera. En primer lloc a l'aire lliure el possible efecte del fum d'un fumador sobre un altra persona és ínfim, infinitament més petit que el fum dels vehicles. Aixó respon a la déria de culpar al tabac de tots els mals haguts i per haver. En segon lloc, on és la llibertat?. Ja poden anar predicant que jo, seguiré fumant. I sóc conscient de que és perjudicial,si. Però molt menys del que ens volen fer creure.
  fat boy 26/05/2021 5:05 pm
  Estic en contra, el que estic a favor es de que s'emportin les burilles a una paperera o a casa seva.
  Josep 27/05/2021 5:50 pm
  Sí i a tot arreu !!

Nou comentari