Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enderrocaran tres edificis del Carmel per problemes amb l’estructura
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha ordenat l’enderroc de tres edificis del carrer Sigüenza, al barri del Carmel, un dels quals va haver de ser desallotjat d’urgència a finals d’agost per deficiències a l’estructura, un problema que es va veure agreujat per la retirada d’un dels puntals de l’edifici per part d’un veí, segons ha informat el consistori. Els veïns de l’edifici van ser reallotjats mentre es revisava la integrat de l’edifici.

El Districte d’Horta-Guinardó va contractar un equip especialitzat en estructures d’edificis per fer “una revisió de l’estat de tots els immobles situats als passatge Sigüenza i al carrer Sigüenza”, que ha conclòs amb l’anàlisi de 83 pisos distribuïts en 26 finques. El treball dels tècnics ha arribat a la conclusió que el primer edifici afectat, al número 95, i els dos colindants –el 93 i el 97– han de ser enderrocats pel mal estat en el que es troben.

Després de comunicar la decisió al veïns dels dos blocs colindants, l’Ajuntament els ha donat un termini d’un mes per retirar totes les seves pertinences i abandonar casa seva. L’enderroc dels tres edificis afecta 15 pisos i 29 veïns, que seran reallotjats de manera temporal mentre els serveis tècnics busquen alternatives habitacionals per tots ells. Abans d’enderrocar les finques, l’Ajuntament les ha d’expropiar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa