Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Empresaris de la droga: trafiquen a casa i inverteixen els beneficis en la marihuana
  • CA

Un operatiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha permès detenir un home i una dona que es dedicaven a vendre droga al seu pis de Barcelona. A més, la parella tenia dues plantacions de marihuana a Piera i Masquefa, a l’Anoia. De fet, els beneficis que treien de la venda de cocaïna i marihuana al detall servien per cultivar les plantes. Durant la intervenció policial al pis –que es va fer coordinadament amb les de les altres dues localitats–, ubicat al districte de Sants-Montjuïc també es van localitzar 900 euros en efectiu i diverses dosis de cocaïna i maria llestes per distribuir. La parella haurà de respondre per un delicte de tràfic de drogues, un de blanqueig de capitals i un de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a principis de novembre de l’any passat, quan els Mossos van assabentar-se de la venda de cocaïna i marihuana des del domicili de la parella, situat al barri de Sants-Montjuïc de Barcelona. Els agents van constatar que s’havia establert un punt de venda de drogues molt actiu, on es distribuïen principalment marihuana i cocaïna. Les gestions fetes pels agents d’investigació van permetre descobrir que la parella gestionava també les dues plantacions de marihuana a Masquefa i Piera.

De fet, els arrestats haurien adquirit les dues parcel·les on es cultivaven les plantes gràcies als beneficis de la venda al detall de cocaïna i marihuana, motiu pel qual els investigadors els relacionen amb un delicte de blanqueig de capitals.

La parella gestionava el seu negoci de manera particular i sense cap intermediari ja que les plantacions de marihuana els permetia mantenir actiu el punt de venda, que tenien a la capital catalana en el seu domicili. Ells mateixos aconseguien la droga de les seves plantacions i la després la venien. Diversos veïns es van queixar arran de la gran quantitat de persones que anaven al domicili de la parella a comprar droga.

Els detinguts han passat a disposició judicial i estan en llibertat provisional.

Més notícies
Agents dels Mossos d'Esquadra es preparen per fer diverses entrades a Barcelona / CME
Cau el clan familiar que controlava el tràfic de drogues a Sants-Montjuïc
Notícia: Cau el clan familiar que controlava el tràfic de drogues a Sants-Montjuïc
Comparteix
Els 17 arrestats tenien vincles amb un altre clan desmantellat al barri de La Mina
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona / GUB
Enxampen un traficant de drogues quan feia una venda
Notícia: Enxampen un traficant de drogues quan feia una venda
Comparteix
La Guàrdia Urbana el deté al districte de Gràcia, segons informa a través de Twitter

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa