Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els veïns tornen a ser protagonistes dels llums de Nadal del Raval

El projecte #RavalKm0 tornarà aquest any a fer realitat uns llums de Nadal diferents de les habituals. Com ja ha passat altres anys, es tracta d’aquells que il·luminaran carrers del barri del Raval a partir de siluetes que representen alguns dels seus veïns. El projecte d’enguany l’ha dinamitzat La Traginera i l’encesa de llums tindrà lloc el pròxim 26 de novembre a la plaça del Pedró.

Tal com ha dit La Traginera a través de Twitter, tothom hi està convidat. “La celebració està oberta a tot el veïnat i els i les assistents podran gaudir d’una xocolatada i d’una actuació musical”, ha indicat. D’altra banda, és important destacar que mitjans com TimeOut i Barcelona Secreta han informat que els dissenys d’aquest any els han fet joves de la comunitat gitana que rendeixen homenatge la cultura gitana.

Dos joves comerciants, protagonistes dels llums de l’any passat

L’any passat, veïns, comerciants i altres persones que donen vida al Raval també van ser protagonistes de les llums del projecte #RavalKm0. Un exemple és l’Oriol i la Lídia, un matrimoni jove de comerciants que fa anys es van atrevir a obrir la botiga de mobles Fusta’m, situada al carrer de Joaquim Costa. En la silueta de llums la Lidia està embarassada i s’està fent un petó amb l’Oriol. En aquell moment estaven esperant un fill.

Més enllà de les fronteres del Raval, és important recordar que l’epicentre de l’encesa de llums de la ciutat serà la plaça Major de Nou Barris. L’acte tindrà lloc el pròxim 24 de novembre a les 18 hores. Es farà un espectacle que donarà el tret de sortida de la il·luminació de Nadal de la capital de Barcelona dissenyat per la productora La Brutal. Els llums decoraran els carrers de la ciutat entre el 24 de novembre i el 6 de gener.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa