Els Mossos busquen als responsables de la rua okupa de Gràcia

La protesta va tenir lloc la nit de Reis i en diversos moments no respectava les mesures antiCovid

Els Mossos d’Esquadra treballen per identificar els responsables i participants de la manifestació a favor de les ocupacions que va tenir lloc aquest passat dimarts al vespre. La rua okupa va recórrer diferents carrers del barri de Gràcia, a Barcelona. Fonts policials han explicat que es tractava d’una concentració no autoritzada, on bona part dels assistents no van respectar les mesures de seguretat derivades de la Covid-19 en diversos moments de l’acte.

A més, es van produir alguns incidents, com per exemple la crema de contenidors a la via pública i barricades de fustes i carretons de compra. La marxa va començar al voltant de les sis de la tarda i es va allargar durant unes hores. Hi van participar més d’un centenar de persones vinculades als moviments ocupes i van actuar càrregues antidisturbis.

Més informació

Comentaris

    FRAN BCN 08/01/2021 2:40 pm
    Massa tard.com sempre, el mal ja està fet i les molèsties i emprenyament dels ciutadans ja es va fer. Ara.què voleu trobar??? Bcn es ara can Pixa on els.okupes i.xusma afi fan el què els rota..

Nou comentari