Els Mossos d’Esquadra treballen per identificar els responsables i participants de la manifestació a favor de les ocupacions que va tenir lloc aquest passat dimarts al vespre. La rua okupa va recórrer diferents carrers del barri de Gràcia, a Barcelona. Fonts policials han explicat que es tractava d’una concentració no autoritzada, on bona part dels assistents no van respectar les mesures de seguretat derivades de la Covid-19 en diversos moments de l’acte.

A més, es van produir alguns incidents, com per exemple la crema de contenidors a la via pública i barricades de fustes i carretons de compra. La marxa va començar al voltant de les sis de la tarda i es va allargar durant unes hores. Hi van participar més d’un centenar de persones vinculades als moviments ocupes i van actuar càrregues antidisturbis.

Comentaris

    FRAN BCN Gener 08, 2021 | 14:40
    Massa tard.com sempre, el mal ja està fet i les molèsties i emprenyament dels ciutadans ja es va fer. Ara.què voleu trobar??? Bcn es ara can Pixa on els.okupes i.xusma afi fan el què els rota..

Nou comentari

Més notícies
Antiavalots dels Mossos desplegats avui a Gràcia / Free Catalonia (Telegram)

Una rua okupa a Gràcia acaba amb foc, barricades i antiavalots

Una protesta per reivindicar l'ocupació ha inclòs un concert sense que es respectessin les mesures anti-covid
Un infectat per Covid-19 a l'UCI de l'Hospital Clínic de Barcelona / Jordi Play

Explosió de nous positius a Barcelona després de les festes de Nadal

Només a la regió sanitària de Barcelona ciutat s'han registrat mil casos nous en un sol dia