Una trentena de manters han tornat a la zona del Port Vell de Barcelona un cop el dispositiu policial s’ha retirat del lloc a les deu de la nit. Els manters s’han instal·lat al passeig Joan de Borbó, en una zona aproximada que va des del Museu d’Història de Catalunya fins a l’inici de la Via Laietana. També hi ha presència d’algun venedor ambulant a la zona de Colon, al capdavall de la Rambla.

[r:1]

Manters de nit al Port Vell / ACN

Manters de nit al Port Vell / ACN

Cal recordar que un centenar d’agents dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Urbana i de la Policia Portuària s’han desplegat avui a la façana marítima barcelonina per evitar que els manters ocupin aquest espai. El tinent a l’alcaldia de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha detallat que es tracta d’una mesura “permanent” que té per objectiu “eradicar” la presència de venedors ambulants de la zona.

Comentaris

  Teresa Juliol 30, 2019 | 10:12
  Aquesta gent menja com tu i com jo. Què hauran fe fer? Robar? Cal trobar possibilitats de vida.
  Van Helsing Juliol 30, 2019 | 22:37
  I fins que van arribar aquí, què feien? No menjaven?
  el mussol emprenyat Juliol 31, 2019 | 09:40
  ja estan robant, des del moment que la seva activitat és il·legal, i ens estan robant a tots, donat que no paguen un euro d'impostos i serveixen a les màfies que els donen els productes falsificats. I si no troben feina, que la busquin per altres llocs, com fa tothom

Nou comentari

Més notícies

Dispositiu permanent contra el top manta a tot el front marítim i al centre

100 agents dels Mossos, la Guàrdia Urbana i la Policia Portuària patrullaran zones calentes durant 12 hores al dia