Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els drons s’apropen a l’Spotify Camp Nou
  • CA

El Barça se suma a les activitats nadalenques amb una programació entre el 3 de desembre i el 8 de gener que inclourà la Nit de Drons. Es durà a terme els dies 27 i 28 de desembre a l’estadi blaugrana i consistirà en una dansa formada per més d’un centenar de drons que generaran un efecte visual màgic per mitjà d’una coreografia. Les sessions seran a les 20h i a les 21.15h i el límit de l’aforament serà de 600 persones per sessió.

L’espectacle, produït per Flock Drone Art, està lligat a una visita nocturna al Museu del club blaugrana en una oferta que es complementa amb música de DJ i servei de begudes. Els assistents podran contemplar els drons des de la vista panoràmica de la tribuna de l’estadi. Aquests dos dies, de manera especial el Museu del club romandrà obert en horari nocturn entre les 19h i les 23h.

L’accés es farà per la porta habitual de Museu i la sortida per la botiga, que estarà oberta. El preu serà de 5 euros per als socis i sòcies, que podran adquirir entrades al mateix preu per a un màxim de tres acompanyants mentre que la resta del públic que no sigui soci haurà d’abonar 15 euros. Les entrades s’han posat avui a la venda per Internet i a les taquilles del club.

Els drons ja s’han usat més d’una vegada a la ciutat

No és pas la primera vegada que s’utilitzen drons a la ciutat, si bé l’ús que se n’ha fet no ha estat lúdic. En les darreres festes de la Mercè la Guàrdia Urbana i el Servei de Protecció Civil, Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPCPEIS) van activar el servei de drons com a element de suport i informació al servei operatiu per tal d’augmentar la seguretat dels participants. De fet, els drons ja s’havien fet servir per controlar la Nit de Sant Joan.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa