Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els atacants del Palau de la Generalitat van llançar sang d’animal a la façana
  • CA

El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, ha assegurat que els atacants del Palau de la Generalitat van llançar globus plens de pintura i sang d’animal contra la façana de l’edifici. Els agents de la policia catalana van identificar la persona organitzadora de la protesta i tres manifestants més, als quals es prendrà declaració pròximament. Segons es va saber ahir, un restaurant gallec de l’Hospitalet, O’Chispa Taberna Galega, estaria rere l’atac.

Sallent ha justificat l’absència de cap dispositiu especial dels Mossos perquè era una protesta no prevista. “Quan hi ha una concentració desplacem unitats d’ordre públic”, ha dit el comissari en cap. “En el cas de diumenge, hi havia una concentració comunicada per unes hores més tard i estava previst enviar una furgoneta d’ARRO”.

Els Mossos consideren que va ser una “acció puntual d’unes persones que actuaven a títol individual” i que no es podia haver previst. Per la seva banda, el conseller d’Interior, ha confirmat que ahir mateix es va produir una reunió d’urgència i que s’ha “destinat una dotació d’ARRO de manera permanent per protegir el palau, igual que es farà amb altres edificis sensibles” perquè entenen que les restriccions per la Covid-19 estan causant molt malestar social.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: De Roquetes vinc a novembre 09, 2020 | 14:26
    De Roquetes vinc novembre 09, 2020 | 14:26
    Ostres, tu ! I després de sagnar-se, encara tenien forces per llançarla?
    • Icona del comentari de: 'Les hemos destrozado la sanidad pública' a novembre 09, 2020 | 15:29
      "Les hemos destrozado la sanidad pública" novembre 09, 2020 | 15:29
      hahahahahahaha! Bona!
  2. Icona del comentari de: Ricard a novembre 09, 2020 | 20:01
    Ricard novembre 09, 2020 | 20:01
    Els dependentistes i no declarats tenen barra lliure. Una altra cosa és el que ens passa als no dependentistes.
  3. Icona del comentari de: JordiP a novembre 10, 2020 | 09:56
    JordiP novembre 10, 2020 | 09:56
    S'hauria de detenir tota la plantilla del restaurant aquest i tots els portadors de la famosa samarreta amb un logo profatxa i fer-los netejar la façana AMB LA LLENGUA! Un atac tan irrespectuós contra una institució de Govern d'aquest país no pot quedar impune. A partir d'avui, qualsevol mindundi cabrejat o de ideología rival de la del Govern en curs llençarà merda o qualsevol altre cosa. Cal prevenir el fet i advertir els possibles atacants. Més que una expressió de gent perjudicada pel Covid jo veig un insult en tota regla al Govern independentista. O sigui, un atac a l'independentisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa