Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El regidor de Ciutat Vella revela que s’ha fet un casal d’estiu per a MENAs
  • CA

El districte de Ciutat Vella va fer durant el mes d’agost un casal d’estiu per a MENAs i joves extutelats –que ja han assolit la majoria d’edat– en el qual van participar un centenar de nois. Ho ha revelat aquest dijous a la tarda el regidor Jordi Rabassa, en la primer audiència pública del mandat a Ciutat Vella.

Rabassa ha decidit explicar aquesta iniciativa, que ha admès que fins ara “no s’havia publicitat”, per respondre a les preguntes d’un grup de veïns de la zona que s’han queixat que al juliol es van desallotjar i tancar els Jardins de Sant Pau del Camp, on vivien o dormien algun d’aquests nois, “sense aplicar cap mesura social per compensar-ho”.

[r:1]

Segons Rabassa, durant tot l’agost es van fer activitats i es van donar dos àpats i la possibilitat de dutxar-se a uns 100 nois, dels quals uns 40 hi van anar de manera habitual. En molts casos, els joves hi anaven pel seu compte perquè s’assabentaven del servei i en altres casos una furgoneta amb educadors els buscava i els recollia.

Aquesta activitat hauria fet que “molts d’aquests nois, alguns dels quals escapolits de centres de la Generalitat, han tornat al centre que tenien assignat. Això és important perquè aquests nois necessiten un lloc on viure”, ha assegurat.

El servei es va acabar el 31 d’agost, i ara el districte busca la manera de reprendre’l, perquè en fa un balanç positiu.

Més notícies
Nou detinguts en el desallotjament dels jardins de Sant Pau del Camp
Notícia: Nou detinguts en el desallotjament dels jardins de Sant Pau del Camp
Comparteix
La Fundació Arrels critica que "una operació policial sobre drogues" acabi amb el desallotjament de sensesostre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa