Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Raval i el Poble-sec, els barris amb més casos de Covid-19
  • CA

El Raval i el Poble-sec són els dos barris de Barcelona que acumulen més casos de Covid-19 aquest mes de setembre, amb 245 i 156 positius, respectivament. Tot i que les dades inclouen els resultats dels cribratges massius fets pel departament de Salut aquesta setmana al Raval, abans del 15 de setembre el barri ja registrava 163 casos, per la qual cosa seguiria sent la zona amb més positius de la ciutat.

Per darrere se situen la Nova Esquerra de l’Eixample (147) i la Sagrada Família (146), mentre que Sants (115) és el cinquè i últim barri amb més d’un centenar de casos aquest mes. A l’extrem oposat s’hi troben la Clota, la Marina del Prat Vermell, Vallbona, el Coll, Baró de Viver, Torre Baró i Vallvidrera, tots amb menys de cinc casos en les tres primeres setmanes de setembre. Tot i que encara hi ha moltes dades provisionals, sembla que l’afectació de l’inici de curs ha estat més aviat baixa, tal com preveia Salut.

[Fes clic a cada barri per saber el nombre exacte de positius per Covid-19]

Pel que fa a la incidència de la Covid-19 amb relació a la població de cada barri –que s’obté de calcular el nombre de casos per una hipotètica població de 100.000 habitants per poder comparar–, la situació varia molt. El Turó de la Peria (Nou Barris) és el més afectat amb una taxa de 498 positius per cada 100.000 habitants, una mica per sobre del Raval (494), Ciutat Meridiana (485), la Trinitat Vella (481) i la Trinitat Nova (417), que són els cinc barris amb més incidència.

[Fes clic a cada barri per saber la taxa d’incidència de la Covid-19]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa