El misteri de la moto ‘aparcada’ en un vestíbul del metro

Un vehicle d'un servei de 'sharing' apareix a les instal·lacions i crida l'atenció dels passatgers

Una moto pulcrament aparcada al vestíbul de la parada de metro de Zona Universitària, a la línia L3, ha cridat l’atenció dels usuaris del transport públic subterrani de Barcelona aquest dijous al matí. Per ser exactes, es tractava d’una de les motos de sharing que l’empresa e-Cooltra té a la ciutat. Malgrat el debat que hi ha sobre la supressió progressiva de les places per aparcar motos a les voreres que està aplicant l’Ajuntament, semblava del tot excessiu haver triat aquell ubicació per estacionar-la. Un passatger que l’ha vist la retratat i ha penjat la fotografia al seu compte de Twitter, cosa que ha desencadenat una quantitat considerable de comentaris a la xarxa.

A preguntes del TOT Barcelona, els portaveus de TMB han investigat què havia passat i d’on havia sortit la moto misteriosa. Ha resultat que els treballadors del metro se la van trobar ahir a l’escala d’accés a l’estació quan anaven a obrir per començar el servei. Eren les 4.45 hores de la matinada de Sant Joan. Van deduir que algú, en plena eufòria de la revetlla, havia tirat el vehicle escales avall.

Van treure la moto del mig i la van aparcar arrambada a una paret del vestíbul perquè no fes nosa i avui, ja dia laborable, els operaris d’e-Cooltra l’han anat a recollir, però molts passatgers ja l’havien vist amb perplexitat.

Més informació

Nou comentari