Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El jutge envia a la presó l’assassí del Raval després de sentir la seva confessió
  • CA

Un cas difícil per a l’advocat de la defensa i fàcil per a la policia i la fiscalia. El titular del jutjat número 1 de violència domèstica de Barcelona ha enviat a la presó provisional sense cap ombra de dubte el detingut per l’homicidi de dimarts al matí a la rambla del Raval, on va morir una dona de 21 anys degollada per la seva parella.

El detingut no només va admetre els fets en el moment d’obrir la porta als Mossos d’Esquadra amb sangs a les mans, sinó que aquest divendres –tres dies després– ha confessat la seva culpabilitat, ja oficialment, davant del jutge. Per al magistrat, a més, hi ha molts altres indicis. “Des del punt de vista objectiu, els indicis són clars, ja que la policia el va trobar dins de la casa, al costat del cadàver, i no hi havia ningú més al domicili a banda del seu fill de 3 anys. Ell [el detingut] estava ple de sang, va reconèixer els fets i va indicar on era l’arma homicida (un ganivet amb restes de sang”, diu el magistrat en la interlocutòria en què dicta l’ordre d’empresonar-lo després que avui hagi passat a disposició judicial.

“Al jutjat ha reconegut els fets, per la qual cosa no sembla possible cap altra hipòtesi que no sigui la seva autoria reconeguda per ell. A més, els testimonis han descrit una situació de dominació o violència compatible amb el delicte comès”, conclou

Més notícies
Un home ha matat la seva parella a la rambla del Raval / Matere García
Detingut un home per degollar la seva parella al Raval
Notícia: Detingut un home per degollar la seva parella al Raval
Comparteix
Els serveis d’emergència han intentat reanimar la víctima
La zona de la Trinitat Nova on s'ha trobat un nadó mort / Google Street View
Detenen una menor pel cas del nadó mort a Nou Barris
Notícia: Detenen una menor pel cas del nadó mort a Nou Barris
Comparteix
Els investigadors consideren que és la mare biològica de la criatura però s'han de fer proves per confirmar-ho

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa