Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen una menor pel cas del nadó mort a Nou Barris
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a la tarda una noia menor d’edat que, a falta de les proves biològiques que han de confirmar-ho al 100%, consideren la mare biològica del nadó trobat mort aquest matí a Nou Barris. Entre d’altres coses, cal esperar a l’autòpsia del nadó per saber la causa exacta de la mort i poder determinar si va néixer mort o va morir després, i també faran falta proves d’ADN per assegurar el vincle biològic entre la detinguda i la criatura morta.

Segons fonts del cos policial, la investigació continua oberta i la Divisió d’Investigació Criminal a Barcelona treballa per aclarir tots els detalls del cas, com per exemple si hi ha altres persones implicades en els fets, com ha passat en altres casos similars.

La jove arrestada passarà a disposició de la Fiscalia de Menors i serà finalment el jutge de menors qui decideixi quina mesura cautelar se li ha d’aplicar mentre continua la instrucció judicial del cas.

En una bossa de plàstic, al carrer

Els fets s’han produït aquest matí, al carrer Platja d’Aro, al barri de la Trinitat Nova de Nou Barris. Els treballadors de BCNeta han trobat el nadó, acabat de néixer i encara amb restes de placenta, embolicat amb una peça de roba i dins d’una bossa de plàstic a terra, al carrer. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha acudit però només ha pogut certificar la mort de la criatura.

Quan els Mossos han començat a investigar el cas de seguida han trobat un testimoni que els ha indicat que en un bloc de pisos proper hi havia una noia embarassada. Quan l’han localitzat, l’han traslladat a l’hospital Vall d’Hebron, acompanyada de la seva mare, ja que la noia era menor d’edat. Ha sigut un cop al centre hospitalari, quan han considerat que tenien prou indicis per pensar que es tractava de la mare del nadó mort, que els agents han detingut la jove.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa