Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El jove que es va escapar de Barcelona amb coronavirus no va contagiar ningú
  • CA


La direcció general de Salut Pública dels govern de les Illes Balears ha confirmat aquest dimecres que l’estudi de contactes estrets de el jove que va viatjar de Barcelona a Eivissa després de donar positiu en una PCR ha conclòs sense registrar nous contagis. Segons ha informat l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, cinc amics del jove van viatjar amb ell a l’illa, de manera que es van sotmetre a les proves de coronavirus que han donat negatiu, donant-se així per tancat el cas.

El jove va ser internat aquest dissabte de manera forçosa a l’Hospital Can Misses, rebent l’alta diumenge després que donés negatiu en una nova PCR. La conselleria de Salut balear va informar que s’havia remès a Policia Nacional i Guàrdia Civil una resolució per ordenar el seu internament forçós en règim d’aïllament. El passat 20 de juny aquesta persona va presentar símptomes i el dia 26 la PCR que se li havia fet va donar positiu. Malgrat això, el dia 29 va viatjar de Barcelona a Eivissa per participar en un comiat de solter.

Aquest divendres es va informar la direcció general de Salut Pública i Participació que l’individu es trobava a Eivissa i en la mateixa jornada va ser localitzat. A més d’adoptar aquesta mesura, la direcció general va anunciar que obrirà un expedient per un presumpte delicte contra la salut pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa