Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
S’escapa de Barcelona amb coronavirus per anar a un comiat de solter a Eivissa
  • CA

Un jove amb Covid-19 es va escapar de Barcelona fa uns dies per anar a un comiat de solter a Eivissa i ha acabat tancat en un hospital de l’illa per fer una quarantena obligatòria. Segons ha explicat el Diario de Ibiza, el pacient havia donat positiu en una prova PCR a Barcelona que, en teoria, l’obligava a quedar-se a casa seva per evitar contagis.

La conselleria de Salut de les Illes Balears ha confirmat que se li va fer una prova PCR a Barcelona el dia 26 de juny, gairebé una setmana després d’haver presentat els primers símptomes, i que va viatjar –no se sap ni en vaixell o avió– fins a Eivissa el dia 29. El govern balear va rebre l’alerta el divendres del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries del ministeri de Sanitat.

Poques hores després de rebre l’avís, el jove ja havia estat localitzat i la direcció general de Salut Pública va ordenar el seu ingrés a l’hospital Can Misses, on ha estat traslladat per agents de la policia i serà el seu nou destí fins que rebi l’alta. El govern balear ha començat a rastrejar els contactes del jove per saber si ha contagiat més gent.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ivan a juliol 04, 2020 | 23:14
    Ivan juliol 04, 2020 | 23:14
    Espero que després del confinament al hospital, el confinin a la presó, que es on ha ďestar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa