El govern de Colau prega accelerar la vacunació: “El moment és molt complex”

El 57% de les veïnes disposa de la pauta completa, així com el 40% dels veïns

La regidora de Salut de Barcelona, ​​Gemma Tarafa, ha insistit aquest dimarts en accelerar el ritme de vacunació contra la Covid-19 davant el “moment molt complex” que s’està vivint a la ciutat per l’augment de contagis. A la Comissió de Drets Socials en resposta a una proposició de BCN Canvi que demanava col·laborar amb el sector privat en la campanya de vacunació, Tarafa ha detallat que Barcelona té un 57% de dones vacunades amb la pauta completa i un 40% dels homes.

Ha recordat que la ciutat té 24 punts d’informació pels quals han passat més de 1.000 persones que “surten amb una cita a mà per poder-se vacunar” i ha dit que estan oberts a oferir més servei si la demanda és més gran. Respecte a la col·laboració públic-privada, ha subratllat que el consistori ha emplaçat “moltes vegades” a la Generalitat que el sector privat es posi a disposició del públic i ha assenyalat que l’alliberament de patents també té molt a veure amb la col·laboració públic-privada, ha opinat.

“Hem fet tot i més del que tocava per la vacunació”, ha subratllat Tarafa. La regidora ha reiterat la predisposició de l’Ajuntament per abordar bé la campanya.

Més informació

Nou comentari