El govern de Colau prega accelerar la vacunació: “El moment és molt complex”

La regidora de Salut de Barcelona, ​​Gemma Tarafa, ha insistit aquest dimarts en accelerar el ritme de vacunació contra la Covid-19 davant el “moment molt complex” que s’està vivint a la ciutat per l’augment de contagis. A la Comissió de Drets Socials en resposta a una proposició de BCN Canvi que demanava col·laborar amb el sector privat en la campanya de vacunació, Tarafa ha detallat que Barcelona té un 57% de dones vacunades amb la pauta completa i un 40% dels homes.

Ha recordat que la ciutat té 24 punts d’informació pels quals han passat més de 1.000 persones que “surten amb una cita a mà per poder-se vacunar” i ha dit que estan oberts a oferir més servei si la demanda és més gran. Respecte a la col·laboració públic-privada, ha subratllat que el consistori ha emplaçat “moltes vegades” a la Generalitat que el sector privat es posi a disposició del públic i ha assenyalat que l’alliberament de patents també té molt a veure amb la col·laboració públic-privada, ha opinat.

“Hem fet tot i més del que tocava per la vacunació”, ha subratllat Tarafa. La regidora ha reiterat la predisposició de l’Ajuntament per abordar bé la campanya.

Nou comentari

Més notícies
La presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca, en l'acte de presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya / ACN

L’estalvi, el turisme i els fons europeus provocaran un impuls de 13.500 milions el 2021

La Cambra de Comerç assegura que la inversió en indústria i TIC serà "clau" per crear llocs de treball de qualitat
L'MSC Grandiosa el Port de Barcelona / ACN

El primer creuer que va sortir de Barcelona detecta tres positius entre els 2.300 passatgers

Els contagiats són asimptomàtics i el Port destaca que tots els protocols han funcionat