Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El districte de Sant Andreu fa equilibris amb l’ocupació dels antics cinemes Lauren
  • CA

El districte de Sant Andreu, liderat per la regidora dels comuns Lucía Martín, fa equilibris amb l’ocupació dels antics cinemes Lauren, un espai batejat com a La Cinètika. Després que el govern del districte recollís la intenció de “recuperar” l’edifici per fer-hi equipaments per al barri, segons publica L’Exprés de Sant Andreu, finalment ha fet marxa enrere.

A l’esborrany del Programa d’Actuació del Districte de Sant Andreu 2020 – 2024 (PAD) el districte contemplava “recuperar” l’espai, però la idea ha desaparegut del programa definitiu, segons informa L’Exprés. La pressió veïnal ha estat un factor clau en el canvi de posició del govern del districte. Així, després de saber-se que el govern pretenia recuperar l’edifici, una concentració va expressar el seu rebuig contra la decisió.

El conseller tècnic dels comuns a Sant Andreu, Gerard Sentís, ja va dir públicament que si els col·lectius veïnals s’oposaven al projecte el govern estava disposat a canviar el redactat del programa per adaptar-lo. Finalment, el risc d’un desnonament immediat dels antics cinemes Lauren aparentment desapareix, perquè l’executiu no preveu cap dotació econòmica durant aquest mandat per intervenir a l’immoble.

Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa